sâmbătă, 10 decembrie 2011

Limonada de capsuni






   Rasfoind fisierele cu poze, am gasit aceasta poza cu  minunatia din pahare care a fost nelipsita din frigider pe vremea cand erau coapte capsunile in gradina:D  Este o bautura racoritoare, numai buna de savurat in zilele calduroase de mai. Ce vremuri....8->

Ingrediente:
-1 kg de capsuni
-zahar
-zeama de lamaie



Procedura e cat se poate se simpla. Capsunile proaspete se spala, si se dau prin blender pana se transforma in pasta. Se adauga apa, ca sa nu fie limonada prea concentrata, si se strecoara printr-o sita deasa care sa retina samburii. La final se adauga zahar si zeama de lamaie dupa gustul fiecaruia. Mie-mi place sa fie mai acrisoara, asa ca zahar adaug foarte putin. Se pastreaza la frigider. Nu stiu cat timp, ca la mine mai mult de cateva ore nu a rezistat:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu