luni, 6 februarie 2012

Prajitura cu crema de cocos



 

Ingrediente:
- 3 foi de pandispan de cacao ( facut in casa e de preferat)
-400 ml lapte de cocos
-40 g amidon alimentar
-40 g zahar
-40 g ciocolata alba
-100 g unt
-50g zahar pudra
-25 g nuca de cocos
-100g ciocolata cu lapte+2 lg lapte ( pentru glazura)

Intr-un castron se pun 4-5 linguri de lapte de cocos impreuna cu amidonul si cele 40 g de zahar. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Restul laptelui de cocos se pune la fiert dupa care se adauga ciocolata alba rupta in bucatele.
Dupa ce laptele da in clocot se adauga amestecul de amidon si se amesteca bine pana crema se ingroasa.
Se incorporeaza nuca de cocos si se lasa la racit.
Untul se freaca cu zaharul pudra, dupa care se amesteca cu crema pana la omogenizare.
Crema se imparte in doua parti, si se umplu foile de pandispan.
Pentru glazura de ciocolata: se topeste ciocolata impreuna cu laptele pe bain-marie, si se orneaza dupa preferinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu